dilluns, 18 de febrer del 2013

Benvinguda al blog de Corrents estètics contemporanis


Hola a tothom,
Benvinguts al blog de Corrents Estètics. L'objectiu d'aquesta pràctica és crear entre tots un blog sobre aspectes que s'hagin tractat al llarg del curs. Així, la idea és que cadascun de vosaltres pengi una entrada abans del 19 d'abril i comenti, si així ho creu oportú, un o diversos posts dels seus companys. Podeu escriure sobre el què us vingui més de gust, sempre que sigui interessant i fonamentat: comentar l'última pel·lícula que heu vist, fer un anàlisi d'algun anunci o campanya televisiva que us sembli especialment rellevant, aprofundir en la filmografia i l'estil del vostre cineasta preferit, fer referència a videoclips que a nivell de llenguatge o de proposta formal considereu atractius, comentar una sèrie que s'emmarqui en la nova ficció, recomanar un videoblog, destacar alguna obra d'art d'avantguarda, etc.

Evidentment podeu pujar fotografies, videos i vincles relacionats amb el tema que tracteu. No es tracta de fer posts llarguíssims, sinó ben fets i rigorosos. Ah, i es tracta que els textos siguin originals i no coincideixin amb el tema del treball de grup.
El post ha de complir les següents característiques: un text d'un mínim de 1.500 cc, un títol més que enunciatiu, alguna imatge o vídeo il·lustratius, els enllaços corresponents i etiquetes identificatives (“postmodernitat”, “surrealisme”, “videoclip”, “avantguardes”...).

A l'hora de posar nota tindré en compte no només la qualitat de l'entrada escrita sinó també la participació en general en el blog (haurieu de fer un mínim de dos comentaris en entrades d'altres companys i companyes...).
Jo aprofitaré el blog per penjar-vos enllaços, peces audiovisuals, convocatòries i demés que complementin les classes...

Recordeu firmar les entrades amb el vostre nom i cognom, per tal que després jo pugui posar-vos la nota.
Ànims i sort.
Una abraçada,